Praktijk voor Remedial Teaching 
De Wegwijzer
info@rtdewegwijzer.nl

 


Bij RT de Wegwijzer bent u aan het juiste adres voor citotrainingen, huiswerkbegeleiding en remedial teaching.

Remedial teaching is het verlenen van hulp aan kinderen waarvan het leerproces op school niet volgens de verwachting loopt. Vaak zijn dit de kinderen die op een lager niveau dan hun klasgenootjes functioneren. Daarnaast wordt RT ook gebruikt om leerlingen met een hoger niveau dan gemiddeld extra aandacht en zorg te geven.

Door remedial teaching, wordt uw kind op een andere, creatieve manier met zijn probleem geholpen. Gespecialiseerde technieken en benaderingen worden aangepast aan de aard en het leer- of gedragsprobleem van uw kind.

Citotrainingen zorgen ervoor dat uw kind steviger in de schoenen staat bij de cito-toetsen, de entreetoetsen en de cito-eindtoets in groep 8. Tijdens deze trainingen wordt gekeken naar de vraagstelling en naar de specifieke moeilijkheden van uw kind.

Huiswerkbegeleiding helpt uw kind bij het inplannen en structureren van het huis- en / of leerwerk. Daarnaast is er de mogelijkheid om uw kind te laten begeleiden tijdens het leren van een proefwerk of bij het maken van zijn huiswerk.


 

Deze website werd ontwikkeld door Le Cram Webdesign

 

Klik hier voor het persbericht
5 JAAR
RT DE WEGWIJZER